YRITYS

Olemme 2001 perustettu kuljetusliike, jatkamme jo 1950 luvulta Veikko Oksasen käynnistämää liiketoimintaa. M J Koskinen Oy on elintarvikkeiden ja kappaletavaroiden kuljetuksiin sekä varastointiin erikostunut kuljetusliike. Kuljetamme monipuolista tavaraa kotimaassa sekä Ruotsissa.

Olemme mukana rakentamassa kotimaisen elintarviketeollisuuden ja logistiikan menestyneimpiä yrityksiä. Palveluratkaisujen muodot ovat vaihdelleet yksittäisten kuljetuspalveluiden tuottamisesta kokonaisen toimitusketjuun.

Perehdymme yrityksenne liiketoimintaan ja tavoitteisiin niin perusteellisesti, että kykenemme ymmärtämään, miten omalla osaamisellamme voimme auttaa yritystänne menestymään. Tästä on kokemusta ja näyttöä.

Kun asiakkaamme menestyvät, myös meillä on mahdollisuus menestyä.


ARVOT

Haluamme tarjota asiakkaille laadukkaita kuljetuspalveluita nykyaikaisella kuljetuskalustolla asiakkaiden tarpeet huomioiden. Kiinnitämme erityistä huomiota kuljetuskaluston kuntoon ja puhtauteen. Kalustoamme uudistetaan tasaisesti tuottavuuden ja toimitusten varmistamiseksi. Kuormatilamme suunnitellaan yksilöllisesti ottaen huomioon asiakaan sekä kuljetuksen sujuvuuden.

Toimintatapoja kehitetään jatkuvasti sillä aina asioissa on parantamisen varaa, lista on pitkä. Toimintavarmuus, joustavuus, nopeus, järjestelmällisyys, puhtaus ja hygienia, ajokaluston ja kylmälaiteiden ennakoivat huollot, lainmukaiset ajo- ja lepoaikalait, asiakkaiden ja kuljettajien sitoutuminen.

Meillä asiakas saa henkilökohtaista palvelua oli se sitten suuri tai pieni.
 
Yhteystiedot
M J Koskinen Oy
Painotie 17
14200 Turenki

Yhteystiedot
0400486575
mika.koskinen
www.mjkoskinen.fi